1986 Toyota Kamyonet Özellikleri

Yazar: Lewis Jackson
Yaratılış Tarihi: 6 Mayıs Ayı 2021
Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024
Anonim
1986 Toyota Kamyonet Özellikleri - Araba Tamiri
1986 Toyota Kamyonet Özellikleri - Araba Tamiri

İçerik


Bir kamyonet arkada üstü açık bir kargo alanına sahip hafif bir araçtır. Toyota kamyonet kamyonları, uzun süre en az problemle çalışabilme ününe sahiptir. 4X4 Wire'a göre, 1986 modelinde başka yenilikler de vardı.

motor

1986 Toyota pikap motoru, 4.800 RPM ile 150 beygir gücü üretmek için yeniden tasarlandı. 2.4 litrelik bir motorla, bu güçlü bir araç için yapar. Dört ileri otomatik şanzımanlı modeller sipariş etmek mümkündü. Bu modelde, eğer bir kova koltuğuna sahipse, vites değiştirildi. Sorunun üstesinden gelmeyi kolaylaştıran motora yapılan iyileştirmeler.

Yakıt Verimliliği

Motor değişiklikleri yakıt verimliliğinin artmasına neden olur. Fuel Economy.gov'a göre, bu modeldeki ortalama yakıt tüketimi galon başına 22 ila 26 mil idi.

Tekerlekler

Üretimin ilk yılında, tekerlek göbeklerindeki değişiklikler, önceki yıl modellerinde 8-inç arka tekerlek tamburlarına kıyasla 10-inç arka tekerlek tamburlarının üretimine yol açmıştır. Model, kesme ve durma gücünü artırmak için daha büyük kampanalı frenlerle donatılmıştır.


Süspansiyon ve Vücut

Burulma çubuklarına sahip yeni bir bağımsız ön süspansiyon, bu modeldeki eski katı ön aksın yerini aldı. Bu, daha az tekerlek hareketi ve çarpmalarla karşılaşıldığında daha iyi direksiyon kontrolü olan engebeli yollarda çok daha rahat. Üç farklı araç gövdesi seçeneği, geniş bir kabin modeli, bir ton uzun yatak modeli ve kısa bir yatak modeli mevcuttu.

2010 Hyundai Sonata Yağ Çeşitleri

Laura McKinney

Haziran 2024

2010 Hyundai onata iki modelde geliyor: 2,4 litrelik GDI veya 274 beygir gücü 2.0T Turbo. Yakıt verimliliğini en üt düzeye çıkarmak için, yalnızca üreticilerin yağ...

Oksijen Sensörleri Nasıl Temizlenir

Laura McKinney

Haziran 2024

Arabalarınız okijen enörü egzoz iteminin hayati bir bileşenidir. Zamanla, yağ, yakıt ve oğutma uyu enörün içinde ve diğer kirleticilerin birikmeine neden olabilir ve bu da onu...

Yeni Makaleler